Σάββατο 21 Μαΐου 2016

Έκθεση ζωγραφικής της Χριστίνας Φυτιλή

Μέχρι τις 8 Ιούλη στο Pallas Athena
Η έκθεση ζωγραφικής της Χριστίνας Φυτιλή με τίτλο «Quattro» θα διαρκέσει μέχρι τις 8/7/2016, στον α΄ όροφο του εστιατορίου και μπαρ, στο «Pallas Athena» Grecotel Boutique στην Πλατεία Κοτζιά.

Ο θεατής θα απολαύσει τις μοναδικές της συνθέσεις μέσα από τον τρόπο που αξιοποιεί διάφορα πρωτοποριακά υλικά στη ζωγραφική της.

Η Χριστίνα Φυτιλή (Christef)  γεννήθηκε στη Λάρισα το 1987. Σπούδασε στην Ανώτατη Σχολή Καλών Τεχνών του τμήματος Εικαστικών και Εφαρμοσμένων Τεχνών του Α.Π.Θ. Θεσσαλονίκης, ζωγραφική με  Καθηγητές τους Γιώργο Τσακίρη και Κυριάκο Μορταράκο και χαρακτική με Καθηγητή το Μανώλη Γιανναδάκη.

Κατά τη διάρκεια των σπουδών της εξειδικεύτηκε στην τοιχογραφία, Fresco, στο Universidad Complutense de Madrid (U.C.M)(πρόγραμμα Erasmus).

Αποφοίτησε το 2010 από την κατεύθυνση της Ζωγραφικής. Ακολούθησε μεταπτυχιακές σπουδές στην Ιταλία και συγκεκριμένα στην Accademia di Belle Arti  di Macerata, με ειδίκευση στην  Art-Therapy.

Κατά το ακαδημαικό έτος 2012-2013 φοίτησε ως μεταπτυχιακή φοιτήτρια στο Università degli Studi di Roma Tre  από όπου και έλαβε μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών με ειδίκευση στη: «Metodologia e Didattica Speciale per l` Integrazione degli Allievi con Disabilità» («Μεθοδολογία και Ειδική Διδακτική για την Ένταξη των Μαθητών με Ειδικές Ανάγκες»).

Από το 2012  μέχρι και σήμερα εργάζεται ως Εικαστική Παιδαγωγός σε δημόσια σχολεία ειδικής και γενικής αγωγής. Ταυτόχρονα έχει εθελοντική δράση ως Art Therapist στο Σύλλογο Φίλων  Παιδιών με Καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ».

Έχει  πραγματοποιήσει εκθέσεις σε Ελλάδα, Βέλγιο, Ιταλία και Αγγλία και έργα της υπάρχουν σε δημόσιες και ιδιωτικές συλλογές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου