Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2016

«Εφιάλτες του Μυαλού - Μέρος ΙΙ»

Το καινούριο βιβλίο του Μάριου Καρακατσάνη κυκλοφορεί από τις εκδόσεις «Ανώνυμο»
Με την ιδιαίτερη πένα του Μάριου Καρακατσάνη, θα ταξιδέψετε σε παράξενους κόσμους, όχι μόνο τρομακτικούς, αλλά και παραμυθένιους. Γιατί εκεί που το μυαλό μας βλέπει παραμύθια, για κάποιους άλλους είναι ολόκληρη η ζωή τους! Το βιβλίο κυκλοφορεί από τις εκδόσεις «Ανώνυμο».

Περίληψη 

 15 μικρές ιστορίες φαντασίας, τρόμου, αλλά και βαθύτερων συναισθημάτων, που θα ολοκληρωθούν σε 3 μέρη. 

 Τι είναι αυτό που μας κρατάει ζωντανούς ακόμα και μετά το θάνατο; Θα τηρήσει ο Γιάννης την Υπόσχεση προς τη λατρεμένη του γιαγιά; Μέχρι πού μπορεί να φτάσει η οργή του Θεού όταν αμαρτίες γονέων οδηγούν τον Πάτρικ πέρα από το Άσυλο, σ’ ένα μπέρδεμα λαθών; 

 Φεύγουν ποτέ αυτοί που αγαπήσαμε και μας αγάπησαν; και τι θέλουν αυτές οι Φωνές στη Σιωπή της Ελεάνας, που φέρνουν μηνύματα; Πόσο μπορεί να ξεφύγει ένα αρρωστημένο μυαλό για να ικανοποιήσει τα απάνθρωπα «θέλω» του, σ’ ένα εξωφρενικά κολασμένο Πείραμα; Και τέλος, είναι δυνατόν ένα ιδιαίτερο ζευγάρι με μια Κόρη, να επιζήσει στον πραγματικό κόσμο, έξω από τον δικό τους τον μαγικό; 

Και οι εφιάλτες δεν τελειώνουν εδώ… Συνεχίζονται απάνθρωπα για τον μικρό Σέλτον, ώσπου ξεφεύγει στον Αντίθετο Κόσμο που έφτιαξε για να επιβιώσει.

Παρουσίαση
Το δεύτερο βιβλίο της σειράς «Εφιάλτες του μυαλού» κυκλοφόρησε από τις Εκδόσεις Ανώνυμο / Anonymo Publishings.

Στις 8 Οκτωβρίου θα γίνει η πρώτη του παρουσίαση μαζί με το μέρος Ι στην Ελλάδα, στον χώρο εκδηλώσεων της Όστρια.

Στις 20:00μμ, στην οδό Χέυδεν 3 στο Πεδίο του Άρεως σας περιμένω όλους και όλες να μοιραστείτε την χαρά μου!


Για τα βιβλία θα μιλήσουν οι συγγραφείς, Δημήτρης Σίμος και Άνα Ζάχαρη. Τον συντονισμό της βραδιάς, θα τον κάνει η Λιάνα Τζιμογιάννη.

Δείτε την πρόσκληση για την παρουσίαση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου