Τρίτη 29 Μαρτίου 2016

«Δες το αλλιώς»

Κάθε Τρίτη στη «BABEL Πυρήνας Τέχνης»!
Μια ανατρεπτική κωμωδία βασισμένη σε κείμενα του Γούντυ Αλλεν και του Τζιμ Τζάρμους, αλλά και των Ρέππα- Παπαθανασίου, με ηθοποιούς που έχουμε αγαπήσει στη μικρή και την μεγάλη οθόνη!

Με εναρκτήριο τα ξεκαρδιστικά κείμενα Ελλήνων και ξένων συγγραφέων, μια θεατρική κωμωδία που θα μας κάνει να ταξιδέψουμε, να ξεχαστούμε και να γελάσουμε.

Μια χιουμοριστική ματιά γεμάτη αναπάντεχα, πάνω στα πρέπει και στα μη της σύγχρονης ζωής, πάνω στις αλήθειες μας και στην εικόνα που αναγκαζόμαστε να δείξουμε στους άλλους.


Άνθρωποι κολλημένοι ή ονειροπόλοι, άνθρωποι τρελοί ή ψεύτες, μόνοι ή σεξομανείς, φιλόσοφοι ή κερατωμένοι, επιτυχημένοι αλλά και κατεστραμμένοι οικονομικά, ταμίες σε τράπεζες, wanna be τραγουδίστριες, ταξιτζούδες, διαφημιστές, νεοεπιχειρηματίες και ότι άλλο μπορεί να φανταστεί κανείς παρελαύνουν απ' την σκηνή της #BABEL και μας προτρέπουν…. "να το δούμε αλλιώς.."

Η μανιοκαταθλιπτική barwoman καταγράφει με σχολαστικότητα κάθε τους αντίδραση για να συγκεντρώσει υλικό για το πολυαναμενόμενο βιβλίο της με τίτλο « Τι είναι ο άνθρωπος».

Παίζουν
Νίκος Γεωργάκης, Χάρης Γρηγορόπουλος, Αγγελική Καρυστινού, 
Μάρα Μπαρόλα και Νατάσσα Κοτσοβού !

Σκηνοθεσία: Σταύρος Στάγκος.

Διάρκεια παράστασης: 90 λεπτά, Γενική είσοδος: 10e

Πληροφορίες / Κρατήσεις: 215/52.52.982

BABEL Πυρήνας Τέχνης
https://twitter.com/babelartcore
www.facebook.com/Multiplace.Babel
Βασ. Σοφίας 87, Mαρούσι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου