Δευτέρα 4 Ιουλίου 2016

7ο φεστιβάλ Πατάτας στην Νάξο

Με δημοφιλείς καλεσμένους και πολλές εκπλήξεις το φετινό Φεστιβάλ 
Το 7ο Φεστιβάλ πατάτας της Ένωσης Αγροτικών Συναταιρισμών Νάξου είναι γεγονός και θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 16 Ιουλίου στην Αγία Άννα (περιοχή Κάπαρες).

Στην εκδήλωση μεταξύ άλλων, έχουν προσκληθεί και θα παρευρεθούν η Αναπληρωτής Υπουργός Τουρισμού Έλενα Κουντουρά και ο Αναπληρωτής Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Μάρκος Μπόλαρης, πλήθος δημοσιογράφων, παρουσιαστών, εκπροσώπων ΜΜΕ και ηθοποιών ενώ το παρών θα δώσουν επίσης και γνωστοί chef όπως ο Δημήτρης Σκαρμούτσος, ο Νικόλας Σακελαρίου, η Ρένα της Φτελιάς.

Από το Φεστιβάλ δεν θα λείψουν οι απονομές τιμητικών πλακετών, αλλά ούτε το νησιώτικο τραγούδι και οι παραδοσιακοί χοροί του τόπου. Ένα ιδιαίτερο τιμητικό αφιέρωμα θα γίνει επίσης στον αγαπημένο Ναξιώτη καλλιτέχνη Μανώλη Μπαρμπεράκη.

Μεγάλη πρωταγωνίστρια φυσικά κι εφέτος η πατάτα Νάξου που θα "ρέει" άφθονη, μαγειρεμένη σε δεκάδες παραδοσιακές συνταγές...

Σύμφωνα με τον υπεύθυνο επικοινωνίας της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου, Μάνο Μπανασάκη το Φεστιβάλ φέτος θα έχει την πιο εντυπωσιακή έναρξη από ποτέ και θα χαρακτηρίζεται από ένα ανατρεπτικό πρόγραμμα με πολλές εκπλήξεις...

Την εκδήλωση θα παρουσιάσει ο αγαπημένος παρουσιαστής, Χρήστος Νέζος.

Τις συνταγές θα ετοιμάσει ο Ναξιώτης chef Στέλιος Κορρές.

Να σημειωθεί ότι η είσοδος στην εκδήλωση είναι ελεύθερη για όλους.

Η πρόσκληση της ΕΑΣ για το Φεστιβάλ πατάτας:

Η ΕΑΣ ΝΑΞΟΥ και το Δ.Σ σας προσκαλεί στην “7ο φεστιβάλ Πατάτας” στην Νάξο που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 16 Ιουλίου 2016 και ώρα 21:00 στην περιοχή Αγία Άννα( Θέση Κάπαρες) . Άφθονες πατάτες σε παραδοσιακές συνταγές και συγκροτήματα θα συμπληρώσουν την γιορτή. Είσοδος ελεύθερη. Την παρουσίαση της εκδήλωσης θα πραγματοποιήσει ο δημοσιογράφος Χρήστος Νεζος.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου