Παρασκευή 22 Ιουλίου 2016

Φεστιβάλ Cosmopolis

Έθνικ μουσικές και δράσεις, πλημμυρίζουν την Καβάλα
Το έθνικ Φεστιβάλ Cosmopolis του Δήμου Καβάλας, ένα από τα μεγαλύτερα στο είδος του φεστιβάλ στην Ελλάδα, μετά από παύση μερικών ετών επανήλθε δυναμικά στα πολιτιστικά δρώμενα της Καβάλας.

Το φετινό Cosmopolis – the Reunion συνεχίζει με τις ίδιες θεματικές ενότητες που συνθέτουν ένα πλούσιο πρόγραμμα, έτσι όπως το γνώρισαν οι χιλιάδες επισκέπτες από τις προηγούμενες διοργανώσεις.

Οι CosmoΧοροί, οι CosmoΣυναυλίες, οι CosmoΓεύσεις, το CosmoΣινεμά, και τα CosmoΔρώμενα αποτελούν τις βασικές ενότητες και του φετινού φεστιβάλ, οι οποίες περιλαμβάνουν πολλές και ποικίλες εκδηλώσεις.

Τελευταία ενότητα είναι το ΠαιδοCosmopolis, όπου για μια ακόμη φορά οι νεαροί φίλοι του φεστιβάλ έχουν την ευκαιρία να παίξουν παιχνίδια απ’ όλο τον κόσμο και να συμμετέχουν σε μια σειρά δραστηριοτήτων για παιδιά.

Ο ιστοχώρος του Φεστιβάλ www.kavala-cosmopolis.com παρέχει αναλυτικά πληροφορίες για όλο το περιεχόμενο της φετινής διοργάνωσης αλλά και όλες τις προηγούμενες διοργανώσεις.

Μέχρι και τις 24 Ιουλίου 2016, η Καβάλα φιλοξενεί στην παλιά πόλη και στην παραλία της στο Cosmopolis - the Reunion με σημαντικά έθνικ μουσικά σχήματα, βάζοντας την Καβάλα και την επαρχία στο χάρτη της διεθνούς έθνικ μουσικής σκηνής, αλλά και χώρες που την τίμησαν με την παρουσία τους στο παρελθόν.

Η δήμαρχος Καβάλας Δήμητρα Τσανάκα αναφερόμενη στη φετινή διοργάνωση υπογραμμίζει ότι είναι διάχυτη η χαρά αλλά και ο ενθουσιασμός όχι μόνο των δημοτών αλλά της διοίκησης του Δήμου Καβάλας και της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ για την αναβίωση ενός έθνικ φέστιβαλ που από την πρώτη χρονιά που πραγματοποιήθηκε το 2001 κέρδισε μικρούς και μεγάλους, αγκαλιάστηκε από χιλιάδες κόσμου και πολύ γρήγορα η φήμη του ταξίδεψε σε όλη την Ελλάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου