Σάββατο 11 Ιουνίου 2016

22ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας

Οι Νύχτες Πρεμιέρας θέλουν την ταινία σας!
Διαγωνιστικό Ελληνικών Ταινιών Μικρού Μήκους: Οι Νύχτες Πρεμιέρας θέλουν την ταινία σας!
Το 22ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας - Νύχτες Πρεμιέρας απευθύνει πρόσκληση στους Έλληνες μικρομηκάδες για την υποβολή ελληνικών ταινιών μκρού μήκους στο διαγωνιστικό του τμήμα.

Οι ταινίες που θα επιλεχθούν, θα προβληθούν κατά τη διάρκεια του Φεστιβάλ (22 Σεπτεμβρίου έως 2 Οκτωβρίου 2016), ενώ ειδική κριτική επιτροπή θα απονείμει τα βραβεία καλύτερης ταινίας (Α΄, Β΄ και Γ΄), σκηνοθεσίας και σεναρίου.

Το Α΄ βραβείο καλύτερης ταινίας συνοδεύεται από χρηματικό έπαθλο 1500 ευρώ. Κάθε ελληνική ταινία μικρού μήκους η οποία έχει ολοκληρωθεί από τον Σεπτέμβριο του 2015 έως και το καλοκαίρι του 2016 μπορεί να συμμετάσχει στο διαγωνιστικό τμήμα και δεν απαιτείται αποκλειστικότητα προβολής (η ταινία μπορεί να έχει ήδη συμμετάσχει σε άλλο φεστιβάλ) ή ελληνική πρεμιέρα της ταινίας.

Προκειμένου να διευκολυνθεί η διαδικασία της υποβολής των ταινιών, το φεστιβάλ συνεργάζεται για δεύτερη χρονιά με τη διεθνή πλατφόρμα MoviBeta, εξασφαλίζοντας αποκλειστικά για τις ελληνικές και κυπριακές συμμετοχές δωρεάν υποβολή στην πλατφόρμα.

Η προθεσμία υποβολής των ταινιών λήγει στις 22 Ιουλίου.

Για τη διαδικασία και τους όρους συμμετοχής κάνετε κλικ εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου