Δευτέρα 13 Ιουνίου 2016

«Ιστορίες κατασκήνωσης»

Η παρουσίαση του νέου βιβλίου της Φίλης Ντόγκα θα πραγματοποιηθεί στις 15 Ιουνίου
Η συγγραφέας Φίλη Ντόγκα στο νέο της βιβλίο με τίτλο «Ιστορίες κατασκήνωσης» μας περιγράφει επτά διαφορετικές ιστορίες που συμβαίνουν στην κατασκήνωση «Ηλιαχτίδα».

Η παρουσίαση του βιβλίου, το οποίο κυκλοφορεί από τις εκδόσεις «Πηγή» θα γίνει την Τετάρτη 15 Ιουνίου στις 7.30 μ.μ. στο Φιλοσοφικό Κέντρο Μεσσήνης. Την εκδήλωση συνδιοργανώνουν από κοινού οι εκδόσεις Πηγή και η ΚΕΑΔΗΜ.

Μέσα από τις ιστορίες αυτές, με ήρωες πότε κορίτσια και πότε αγόρια που καλούνται να αποχωριστούν τους γονείς τους πιθανόν για πρώτη φορά, να αντιμετωπίσουν το «πειραχτήρι» της ομάδας τους, να κρύψουν τις φοβίες και την ανασφάλειά τους, τα παιδιά θα μάθουν να αναζητούν λύσεις και να αντιμετωπίζουν τα προβλήματα όπως έρχονται.

«Σημαντικοί άλλοι» στην ζωή τους οι ομαδάρχες τους, από τους οποίους εμπνέονται δυναμισμό, αυτοπεποίθηση και θάρρος να σταθούν στον έξω κόσμο, τον εχθρικό, αυτόν που είναι πέρα από το οικείο και ασφαλές περιβάλλον της οικογένειας.

Ιστορίες Κατασκήνωσης, Φίλη Ντόγκα, Εκδόσεις Πηγή - www.pigi.gr

Για το βιβλίο εκτός από τη συγγραφέα θα μιλήσουν η κοινωνική λειτουργός του Κ.Υ. Μεσσήνης και επιστημονική συνεργάτιδα του ΕΚΠΑ Αγγελική Ρουμελιώτου-Πούπουζα και ο δάσκαλος και υπεύθυνος του ΚΠΕ Καλαμάτας Γιώργος Παναγόπουλος.

Την εκδήλωση θα συντονίσει η δημοσιογράφος Τζούλια Μαλλιαρού.

Ιστορίες Κατασκήνωσης, Φίλη Ντόγκα, Εκδόσεις Πηγή – www.pigi.grΗ Φίλη Ντόγκα είναι εκπαιδευτικός της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης και διδάσκει σε σχολεία της Μεσσήνης.

Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια στο εργαστήριο διερεύνησης ανθρωπίνων σχέσεων πάνω στις μαθησιακές δυσκολίες, την εκπαιδευτική τους προσέγγιση και την διαχείριση περιστατικών.

Το 2013 κυκλοφόρησε το πρώτο της παιδικό βιβλίο με τίτλο «Ο Τρύφωνας μετρά και ξαναμετρά».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου