Δευτέρα 4 Απριλίου 2016

«Άσε με πάλι να σου πω»

Ο Νταλάρας ερμηνεύει Σταύρο Κουγιουμτζή για τέσσερις παραστάσεις
Ο Γιώργος Νταλάρας ερμηνεύει Σταύρο Κουγιουμτζή για τέσσερις παραστάσεις
Ο Γιώργος Νταλάρας τραγουδάει τα σπουδαία τραγούδια του Σταύρου Κουγιουμτζή, ενός πολύ μεγάλου συνθέτη, που προσδιόρισε όσο κανείς άλλος την πορεία του ειδικά στο ξεκίνημά της.

Ο καλλιτέχνης θα ερμηνεύσει ξανά την ανθολογία του Σταύρου Κουγιουμτζή, για μία φορτισμένη συναισθηματικά μουσική ενδοσκόπηση σε τέσσερις συναυλίες στις 15-16 και 22-23 Απριλίου.

Η Ακτή Πειραιώς θα πλημμυρίσει με τις μαγικές μελωδίες του κορυφαίου δημιουργού, σε στίχους πολύ σημαντικών ποιητών και στιχουργών όπως ο Μάνος Ελευθερίου, ο Λευτέρης Παπαδόπουλος, η Σώτια Τσώτου, ο Ντίνος Χριστιανόπουλος, ο Γιώργος Θέμελης, ο Κώστας Κινδύνης, ο Άκος Δασκαλόπουλος  και άλλοι.

Σε αυτή την ονειρική μουσική διαδρομή με τίτλο «Άσε με πάλι να σου πω» καλεσμένοι και συνοδοιπόροι του Γιώργου Νταλάρα θα είναι τρεις ιδιαίτερα αξιόλογοι εκπρόσωποι της νεότερης γενιάς: ο τραγουδοποιός και ερμηνευτής Θοδωρής Κοτονιάς, η Βασιλική Καρακώστα και η Ασπασία Στρατηγού.

Την ορχήστρα απαρτίζουν έντεκα μουσικοί, ενώ τις ενορχηστρώσεις υπογράφει  ο Γιώργος Νταλάρας σε  συνεργασία με τον Γιώργο Παπαχριστούδη που είναι και ο διευθυντής της ορχήστρας.

Τραγούδια εκλεκτά, χαραγμένα ανεξίτηλα στη μνήμη και στο χρόνο, τραγούδια που διατηρούν άσβεστη τη φλόγα, αμείωτη τη δίψα και διαχέονται από γενιά σε γενιά ως πνεύμα και αναμνήσεις:

«Μη Μου Θυμώνεις Μάτια Μου», «Ένας Κόμπος Η Χαρά Μου», «Ο Ουρανός Φεύγει Βαρύς», «Πού ‘Ναι Τα Χρόνια», «Οι Ελεύθεροι Κι Ωραίοι», «Να ‘Τανε Το ‘21», «Στα Ψηλά Τα Παραθύρια», «Το Πουκάμισο Το Θαλασσί», «Όταν Ανθίζουν Πασχαλιές», «Ήταν Πέντε Ήταν Έξι», «Είσαι Ωραία Σαν Αμαρτία», «Το Κόκκινο Φουστάνι» είναι μερικά από τα καλύτερα αποστάγματα του ανεκτίμητου πλούτου έμπνευσης του Σταύρου Κουγιουμτζή που θα ακουστούν στις 4 μουσικές βραδιές.

Ο Γιώργος Νταλάρας τραγουδά Σταύρο Κουγιουμτζή
15 -16 και 22 - 23 Απριλίου 2016
Ώρα έναρξης: 22:00

Ακτή Πειραιώς
Λ. Πειραιώς 178 & Λαμίας 4, Ταύρος
Τηλ.: 210 34 18 020

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου